Apricot Seeds Kill Cancer Cells without Side Effects


Artikel mengenai penemuan khasiat biji aprikot di NaturalNews.com

Sila klik article dibawah ini.

Apricot Seeds Kill Cancer Cells without Side Effects


http://www.worldwithoutcancer.org.uk/guide.html

Testimonial Pesakit Kanser (luar / dalam negara)  yang mengambil Biji Aprikot boleh di dapati di You Tube. Just type aprikot seed @ biji aprikot di search engine anda.

4 comments:

Mohammad Zulffikar said...

Di mana boleh sy dapatkan biji apricot itu ??

Asharilatul Akmar said...

Bole hubungi saya terus 0193598936

Anonymous said...

Pada yg xde sakit ape2 tu pastikan anda jgn mkn biji aprikot byk2 kerana boleh mnyebabkan buah pinggang anda mnjadi radang ianya berlaku pada saya dn apabila sy buat pemeriksaan darah tahap penapisan buah pinggang sy semakin menurun, agaknya mcm mana ya org yg ada kanser tu kena mkn smpai beratus biji ini akan mnyebabkan buah pinggang mnjadi trbeban dn lebih bahaya boleh mnywbabkab buah pinggang gagal brfungsi sedangkan bg pesakit kanser sistem perkumuhan itula yg harus dijaga sy harap penjual2 aprikot lebih jujur dgn side effect yg akan trjadi apabila memakan biji aprikot dgn banyak, utk pengetahuan sy hanya mkn 10 biji shj sehari itupon xampai seminggu bila terjadi masalah sy lngsung xmkn dh biji aprikot ni bygknla kalau pesakit kanser tu mcm mana ya kena mkn smpai brpuluh dn beratus biji

Asharilatul Akmar said...

as salam. terima kasih atas sharing tersebut. saya turut simpati. bagi pembaca2 blog saya, saya harap dapat mengubah cara pemakanan kita setiap hari. banyakkan minum air (sekurang2nya 2 - 3 liter sehari)untuk memastikan sistem perkumuhan kita tip top (in Sha Allah). sila lihat juga kebaikan buah lemon yang berfungsi untuk mengeluarkan dan seterusnya memastikan hati dan buah pinggang kita sihat dari limpahan bahan2 kumur dari sumber2 makanan yang kita telan hari2.